PODIUM 'S AVONDS

Tickets

vrijdag 6 oktober 2017 om 20u15

TE GEK?!
OPEN GEEST XL

In 2014 en 2016 maakten Rick de Leeuw en Annelies Brosens van Laïs een drempelverlagende tour langs de Vlaamse psychiatrische centra onder de titel Open Geest. Op vraag van Te Gek!? wordt deze geest verruimd onder de noemer Open Geest XL en krijgen Rick en Annelies het gezelschap van onder meer Guy Swinnen, Christophe Vekeman en Jan Hautekiet. Muziektheater met een missie, maar vooral van de beste kwaliteit.

"Weet je waarom ik mij niet langer schaamde? Omdat ik erachter kwam dat iederéén gek is. Iedereen is gek. Gek worden als mens is een onmogelijkheid: iedereen is het al. Een dier dat in het nauw gedreven wordt, dát kan gek worden, gek van angst of zo. Maar mensen niet. Ik was gek, besefte ik, en juist dat maakte dat ik verbonden was met andere mensen. Ik was net als zij, en zij, zij waren net als ik. Tot zover Ralph, de hoofdpersoon van Gezellig is anders, de novelle die Christophe Vekeman schreef in opdracht van Te Gek!?.

Of Ralph gelijk heeft is voer voor discussie, maar hoe dan ook staat met zekerheid vast dat, hoewel er maar weinig over gepraat wordt, één op de vier Belgen in de loop van zijn leven met ernstige psychische problemen krijgt te maken: niemand blijft er gegarandeerd van gevrijwaard, en overkomt het niet onszelf, dan wel onze kinderen, onze ouders, onze vrienden, de buren en ga zo maar door.

Online

http://www.tegek.be
http://www.tegek.be

Prijzen

Toegang: 20,00 EUR
Vriendenprijs: 16,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

In samenwerking met

OPZ Geel

Tickets
 

Verken de website