PODIUM 'S AVONDS

Tickets

vrijdag 27 oktober 2017 om 20u15

DELLA BOSIERS, BERT VERBEKE, JELLE CLEYMANS, JACKOBOND
ZING-VECHT-HUIL-BID-LACH-WERK-EN-BEWONDER

Ramses Shaffy is ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige liedjesmakers van de vorige eeuw. En zeker ook de meest eigenzinnige. Hij schreef ontelbaar veel prachtige nummers en bracht deze op een totaal eigen wijze. Zijn songs komen uit het diepste van zijn ziel en hij gaf ze de meest persoonlijke invulling. Hij maakte van elk lied een klein theaterstuk.

Ramses kun je niet nadoen. Maar zijn oeuvre verdient wel een hommage. Dit kan alleen door zijn nummers te bewerken en ze een eigen interpretatie te geven. Jelle Cleymans en Bert Verbeke gaan de uitdaging aan. Zij selecteren die liedjes die het best bij hun persoonlijkheid passen. Elk in zijn eigen stijl en vanuit zijn eigen gevoel!

Ze doen dit samen met Della Bosiers en als special guest komt ook nog Jackobond!

Pianist Dirk Schreurs, misschien nog eigenzinniger dan de zangers, tekende voor de arrangementen. Hij stelde met Henk de Laat en Dirk Schreurs een trio samen, in een sobere bezetting die alle ruimte laat aan interpretatie, passie en inleving. In de traditie van de legendarische Louis van Dijk.

Drie instrumenten en drie stemmen: in de sfeer van de vroegere Shaffy Chantant brengen deze zes ervaren artiesten een voorstelling die het niet moet hebben van de show, maar wel van de intensiteit en confronterende kracht waarmee de nummers van Ramses vertolkt worden.


© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be


Prijzen

Toegang: 19,00 EUR
Vriendenprijs: 15,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

Tickets
 

Verken de website