PODIUM 'S AVONDS

Tickets

donderdag 9 november 2017 om 20u15

TRIO HAUMAN, PEREMANS & VAN LENT
DE VOLGENDE STROOF

De Volgende Stroof is niet het zoveelste Wannes van de Velde-programma, maar een eigenzinnige mengeling van tekst, muziek en herinneringen gebracht door drie mensen die dicht bij de meester hebben gestaan. Marc Hauman was jarenlang medebezieler van de zanggroep Water & Wijn. Dree Peremans sr. is de auteur van de biografie Wannes, hier is hem terug. Samen met Marc en Bernard stelde hij tevens het Groot Liedboek van Wannes samen. Bernard Van Lent was Wannes’ accordeonist van het eerste uur en speelt op het overgrote deel van zijn platen.

Samen brengen ze het programma De Volgende Stroof, met liederen van, maar vooral ook over Wannes, met de biografie door Dree en de herinneringen van Marc en Bernard als rode draad.
Dichter bij Wannes kan je bijna niet komen, terwijl ze met het nodige respect ook van op afstand kijken naar het grote voorbeeld dat Wannes altijd is geweest.

Exclusief bij deze voorstelling bieden we een maaltijdoptie aan. Dree kwam in de archieven van Wannes allerlei recepten tegen. Deze recepten dienen als basis voor een menu dat we aanbieden om 18u30 in café de Werft. Kostprijs voor het menu bedraagt 15 EUR, exclusief dranken, vegetarische optie is mogelijk. Het menu:
traag gegaarde koteletten in sherry, eventueel met een pittige mosterdsaus, ovenaardappelen met paprikapoeder & een fababa/een bonenstoofpotje à la de Werft met Asturische roots. Met een glas Spaanse wijn.

Tijdens de pauze wordt er een alcoholisch drankje aangeboden dat terug te vinden was in de bar van Wannes. Dit drankje is in het toegangstarief inbegrepen.

Incl. maaltijd(excl. dranken): 29€ (vriend 25€)
Gelieve hiervoor telefonisch te reserveren.


© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Prijzen

Toegang: 14,00 EUR
Vriendenprijs: 10,00 EUR

Locatie

Bibliotheek Geel
Werft 30, Geel

Thema

Muziek

In samenwerking met

Bibliotheek Geel

Tickets
 

Verken de website