PODIUM 'S AVONDS

Tickets

zaterdag 20 januari 2018 om 19u00

FWF WRESTLING
WRESTLEFEST 3

Stipvoorstelling

Pro Wrestling keert terug naar de Werft. Op zaterdag 20 januari keert Flemish Wrestling Force terug naar de Werft met een spetterende show vol actie en spektakel. Mannen én vrouwen van over heel Europa reizen af naar Geel om het beste worstelen, dat ooit in België gezien is, te tonen. De blikvangers van Wrestlefest 3 zijn ongetwijfeld Doug Williams (UK), Jordan Devlin (IR) en Lucas Di Léo (F).

De Britse spierbundel Doug Williams behoort tot de absolute wereldtop. Hij is een voormalige TNA en ROH ster. Binnen TNA is hij een voormalig TNA X-Division Champion en TNA Tag Team Champion. Binnnen ROH droeg hij de ROH Pure Wrestling kampioenenriem. Jordan Devlin is een WWE ster uit Ierland die al op zijn twaalfde voor het eerst de ring in stapte. Hij werd opgeleid en wordt ondersteund door Finn Bálor. Net zoals vele Ierse wrestlers hanteert hij een directe en fysiek intense wijze van worstelen. Ook de Fransman Lucas Di Léo was reeds actief binnen WWE NXT.

Verder ontbreken de huidige FWF World Champion Phil Boyd (IR), FWF Queen of Extreme Katey Harvey (IR), FWF Tag Team Champions The Heroes Of Tomorrow en FWF Flemish Champion Gridlock niet. Tel daarbij nog de aanwezigheid van lokale helden en publiekslievelingen Rob Raw, Homeless Tom en Jungle Jill en je weet dat deze derde editie van Wrestlefest er eentje wordt om duimen en vingers bij af te likken!

Net zoals vorig jaar strijden de wrestlers weer in een ware arena te midden van het publiek. Vorig jaar haalden we het bordje ‘uitverkocht’ boven. Zorg dat je er snel bij bent voor tickets!

Kinderen van vriendenpashouders genieten van gratis toegang, maar dienen wel te reserveren.
Tickets kosten 10 EUR zonder vriendenpas, of 6 EUR met vriendenpas. Een vriendenpas koop je voor 11 EUR en daarmee geniet je ook van een gratis stipvoorstelling. Wrestlefest 3 is een stipvoorstelling.© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Online

http://www.fwf-wrestling.be

Prijzen

Toegang: 10,00 EUR
Vriendenprijs: 6,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Circus

Tickets
 

Verken de website