PROGRAMMA SCHOLEN

dinsdag 10 oktober 2017 om 10u30

CW BOOST
MAN MET HOED

Een man ligt in de deuropening met een krant over zijn hoofd. Fles binnen handbereik. Dan begint de krant duidelijk een eigen wil te ontwikkelen en ook de hand die de fles wil pakken lijkt niet bij de man te horen. In een decor vol verrassende perspectieven duiken uit alle hoeken van het huis vijf mannen met zwarte bolhoeden op. Zonder een woord te wisselen zijn ze afwisselend elkaars evenbeeld, aanvulling en tegenstander. De vergelijking met de absurdistische schilderijen van René Magritte dringt zich op.

Man met hoed is een veelgelaagd spektakel met verrassende circusskills, fysieke en visuele hoogstandjes in een surrealistisch decor dat fungeert als een circusinstallatie.

CIRCUSWERKPLAATS BOOST is één van de aanvoerders van het ‘contemporary circus’ dat sterk in ontwikkeling is. Het technische niveau van de artiesten is enorm hoog en deze nieuwe, onderscheidende podiumkunst verovert de theaters zienderogen. De samenwerking met regisseur Jakop Ahlbom zorgt voor een magisch acrobatisch resultaat.

Regisseur/theatermaker >b>Jakop Ahlbom maakt beeldend, fantasievol theater, waarin hij elementen uit mime, dans en illusionisme combineert tot een unieke theatertaal. Het menselijke onvermogen vertaalt hij naar surreële situaties met humoristische kanten waardoor de kijker continu op het verkeerde spoor gezet wordt.

Online

http://https://www.youtube.com/watch?v=BdJIA6jihRk
http://www.cwboost.nl

Doelgroep

Scholen (1ste + 2de + 3de + 4de jaar SO)

Prijzen

Toegang: 6,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Circustheater

Lesmappen

Recensie
Theaterrecensie

 

Verken de website