PODIUM 'S AVONDS

dinsdag 16 januari 2018 om 20u15

/ GUY FOLIE / LUKAS LELIE / INTGENIEP / PAUL SALAMONE
COMEDY CAFÉ

Uitverkocht

Terug van weggeweest ons Comedy Café!

Verwacht je weer aan een mix van jong talent, gevestigde waarden met nieuw materiaal en een verdwaalde buitenlander. Vooral stand-up comedy maar ook cabaret en visuele humor kunnen aan bod komen. We schotelen je steeds minimaal vier comedians voor.

Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen, en dit leverde hem in 2014 Humo’s Comedy Cup op. Net het huis uit en afgestudeerd aan de kunstschool, is Lukas’ leven er intussen niet veel gemakkelijker op geworden. Lukas kijkt terug op de jongen die hij was: een dikkertje met een passie voor fretten. Maar zoals een zelfbewuste jongeman doet, kijkt Lukas ook naar de man die hij intussen geworden is: een (iets minder) dikke, die langzaam aan de banden met thuisfront doorknipt.

Intgeniep wordt gevormd door Jo Tambuyzer, Maarten Schuermans en Wouter Voorspoels. Intgeniep jeukt en doet dit geheel tegenwijs en eigendraads. Verwacht je aan een hoogst absurde, fantastische en muzikale voorstelling die stiekem uitblinkt. Geniepige jeuk kan onvoorstelbaar plezant zijn.

Paul Salamone is een Amerikaanse comedian die momenteel in Berlijn woont. Hij is één van de sleutelfiguren in de groeiende Berlijnse engelstalige comedy scene. Hij is de host van de wekelijkse
We Are Not Gemüsed open mic en de maandelijkse Comedy in SIN showcase. Daarnaast kun je hem ook zien spelen in verschillende andere shows in de Duitse hoofdstad. Naast stand-up is hij ook gespecialiseerd in sketches en improvisatie en heeft hij de nodige ervaring met het spelen voor studenten. Hij was reeds te zien als headliner en als supporting act in Denemarken, Nederland, Finland, Estland, Israël, Groot-Brittannië en Italië. Als een man van de wereld brengt Salamone niet evident materiaal op een pittige manier.

Guy Folie is gekend als stand-up comedian, café-uitbater, dronebestuurder, edelfigurant en publieksopwarmer. Een slecht karakter zou zeggen: twaalf stielen en dertien ongelukken. Wij zeggen: één van favoriete en meest onderschatte comedians. Guy is de MC van dienst!


© Foto: Marlies Lembregts
© Foto: Pieter Verhaeghe

Online

http://www.intgeniep.com
http://www.5to9.be/lukas-lelie
http://www.intgeniep.com/

Prijzen

Toegang: 12,00 EUR
Vriendenprijs: 8,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Comedy

 

Verken de website