PODIUM 'S AVONDS

Tickets

zaterdag 25 november 2017 om 20u00

PULSE PERCUSSION TRIO EN MAUTIV
DOUBLE BILL

Tijdens deze Double Bill laat lokaal percussietalent het beste van zichzelf zien. Pulse Percussion Trio bestaat uit Evert Van Eynde en Tim en Tom Ouderits. Deze laatste twee geven les aan de muziekacademie van Geel. Mautiv is het project van Steven Ribus die lesgeeft aan de muziekacademie van Herentals.

Pulse Percussion Trio brengt hun concert Rhythmosis, een daverende percussieperformance. De drie straffe slagwerkers bundelen hun kunnen in een eigenzinnige, creatieve podiumact. Rhythmosis zit tjokvol groove, swing en lyriek. De drie spelers gebruiken heel hun lichaam om met elkaar te communiceren.

Onder de naam Mautiv combineert Steven Ribus elektronische beats met drums en percussie. Dit resulteert enerzijds in aanstekelijke melodieŽn op marimba, vibrafoon en elektronica en anderzijds in stevige, strakke beats op akoestische en elektronische drums. De debuutplaat van Mautiv is een knap voorbeeld dat aantoont hoe mooi commerciŽle techno wel kan zijn. Mautiv vond een geluid uit waarmee hij zonder twijfel heel wat muziekfans zal kunnen bekoren.© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Prijzen

Toegang: 14,00 EUR
Toegang kinderen: 11,00 EUR

Locatie

CC 't Schaliken
Grote Markt 35, Herentals

Thema

Klassieke muziek

In samenwerking met

CC 't Schaliken Herentals

Tickets
 

Verken de website