TE GAST

Tickets

donderdag 14 september 2017 om 20u00

CENTRUMHARMONIE GEEL
EVALUATIECONCERT

N.a.v. hun deelname aan de Provinciale Wedstrijd voor Fanfare- en Harmonieorkesten op het einde van dit kalenderjaar, organiseren Centrumharmonie Geel en de Koninklijke Katholieke Harmonie Jonge Wacht uit Larum voor de tweede maal een Try Out Concert in C.C. De Werft.
Deze prestigieuze provinciale wedstrijd wordt jaarlijks ingericht door de cel Cultuur van het Antwerpse Provinciebestuur met als doel het bevorderen van de amateurkunsten. Tegelijkertijd hebben de muzikanten alle kansen om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Een professionele jury beoordeelt de concerten. Ze bezorgt de groepen waardevolle persoonlijke feedback en adviezen voor de toekomst.
De optredens van vanavond zullen een goede maatstaf vormen in de voorbereiding naar de wedstrijd zelf. De jury van vanavond bestaat uit een vijftal topmuzikanten die onze Geelse verenigingen de nodige tips zullen geven met het oog op de kwaliteitsbevordering.
Zorg dat je dit evenement niet mist en bereid je voor op een avond met deze getalenteerde Geelse harmonieorkesten. De inkom is gratis. De organisatie is in handen van de CHG en KKJW i.s.m. het Cultureel Centrum De Werft en de Cel Cultuur van de Stad Geel.

foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Online

http://www.centrumharmonie.be

Prijzen

Toegang: gratis

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziek

Tickets
 

Verken de website