PODIUM OVERDAG

Tickets

zondag 18 februari 2018 om 14u00

IEF DAMS
ULE

Zaterdag 1 augustus 1914
ďHet wordt dus waarschijnlijk toch oorlog. Even hoopten we nog dat va geen oproepingsbevel zou krijgen, maar vanavond kwam Louis, de champetter, dan toch met zoín rotbrief aangefietst. Moe zag op slag lijkbleek. Maar va zegt dat het niet zoín vaart zal lopen. Hij moet gewoon de grenzen gaan bewaken. Meer niet. Bovendien is het helemaal nog niet zeker dat er hier in BelgiŽ zal worden gevochten. De champetter wist het ook niet. Al vluchten naar verluidt alle Duitsers, die hier bij ons in de steden wonen, het land uit. Dat voorspelt toch weinig goeds. Misschien weten die al meer.Ē

Ule Pauwels wordt net 14 jaar als de Duitsers BelgiŽ binnenvallen. Samen met haar familie slaat ze op de vlucht voor de Duitse dreiging. Het wordt voor Ule een lange tocht vol gevaar, liefde en vriendschap, maar vooral een zoektocht naar zichzelf.

Naar het prachtige boek Ule van Marc de Bel, bekroond met onder andere De Kleine Cervantes in 2015 in een regie van Ief Dams, script van Ief Dams en Jolien Polleunis met muziek van Jef Verheyden.


© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Online

http://www.ideeworks.net

Prijzen

Toegang: 15,00 EUR
Vriendenprijs: 12,00 EUR

Zaal

Schouwburg

Thema

Muziektheater

Tickets
 

Verken de website