PODIUM FAMILIE

zondag 19 november 2017 om 14u30

DE KOLONIE MT / TH…¬TRE DES 4MAINS
BIZAR

Uitverkocht

Op een dag wordt het leventje van oma opgeschrikt door een klusjesman die allerlei Ďreparatiesí komt uitvoeren. Hij draait aan kranen, sleutelt aan stopcontacten en vindt steeds iets wat hem compleet verrast.

Oma is soms geamuseerd, soms gegeneerd en soms compleet gestoord door wat hij allemaal uitvoert. Hoe komt dit ooit goed? Wel, wat zeker helpt, is de bizarre taal die ze samen verzinnen: haast niet te verstaan maar toch begrijpelijk!

BiZAR is een speels absurde en muzikale choreografie vol auditieve en visuele verrassingen.


Voorstelling in het kader van de Vlaamse Kunstendag voor Kinderen wanneer alle kinderen kunnen kennismaken met kunstactiviteiten van allerlei aard.

BiZAR won in 2016 ĎLe Prix de la Ministre de líEnfance Alda Greolií. De jury prees de artistieke kwaliteit van de voorstelling, de verrassende vormgeving, de verfrissende combinatie van nieuwe technologieŽn en objecten, en de geslaagde ontmoeting tussen een Vlaams en een Waals gezelschap.

Spel: Kristin Arras en Marc Weiss
Regie: Marie-Odile Dupuis© foto bij ons niet gekend, denkt u hier rechten op uit te oefenen, neem met ons contact op via admin.dewerft@geel.be

Online

http://www.dekoloniemt.be
http://www.dekoloniemt.be
http://theatre4mains.be

Prijzen

Toegang: 8,00 EUR
Vriendenprijs: 7,00 EUR
Toegang kinderen: 7,00 EUR
Vriendenprijs kinderen: 6,00 EUR

Locatie

Schouwburg Rex
Smallestraat 2, Mol

Thema

Muziektheater

 

Verken de website