PODIUM 'S AVONDS

Tickets

zaterdag 16 september 2017 om 19u00

RADIO CACHOT

Radio Cachot is muziektheater met een rauw randje. Ongepolijst en echt, Fred speelt zichzelf en de muziek wordt live gespeeld door zijn collega muzikanten. Een verhaal over leren relativeren, leren overleven en leren een nieuwe toekomst op te bouwen binnen de vier muren van een Vlaamse gevangenis.

Fred bracht ongeveer vijf jaar van zijn leven door in de Vlaamse gevangenissen. De ingewikkelde Belgische btw-wetgeving en zijn persoonlijke creatieve interpretatie hierop werd niet gesmaakt door de fiscus en de openbare aanklager leek die visie te delen.
Fred neemt ons mee naar de aparte en besloten wereld die we kennen als het gevang. Een tocht gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen. Fred is slim, creatief en goed met de pen en het woord. Talenten die de gevangenisdirectie weet te appreciëren en hij krijgt een aantal vrijheden die een ander niet heeft. Het brengt hem op plekken in de gevangenis die niet iedereen zomaar te zien krijgt. Als bezieler van het interne radiokanaal Radio Cachot en de muziekband ‘The Freedom Jailband’ doorlopen we samen met Fred 5 wilde jaren van sterke verhalen, de ontnuchterende realiteit van het gevangenisbestaan en hoe muziek troost biedt aan Fred en vele andere gedetineerden.

Prijzen

Toegang: 5,00 EUR
Vriendenprijs: 1,00 EUR
Toegang kinderen: gratis
Vriendenprijs kinderen: gratis

Locatie

De Kievit Geel-Bel
Bel, Geel

Thema

Muziek

Tickets
 

Verken de website