Online ticketverkoop

Geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017 door Nadine Stuyck

Op maandag 23/10 tussen 10.00u en 15.00u zijn er onderhoudswerken gepland aan ons ticketingsysteem.

Gedurende deze tijdspanne is het niet mogelijk om online kaarten te reserveren.

Je kan natuurlijk nog wel per mail reserveren.

info.dewerft@geel.be

Wijziging programma Jazzlab 16 mei 2018

Geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 door Roel Tulleneers

Wegens een tegenvallende subsidieronde in Nederland, dient het Nederlandse trio Roelofs-Baas-Govaert de double bill met Delannoye-Andrioli dat gepland stond op 16 mei te annuleren.
JazzLab Series maakt van de nood een deugd en zorgt voor een spannend alternatief. De dialoog met onze Noorderburen wordt vervangen door een blik op het zuiden van België. Steven Delannoye bouwt een programma op vanuit zijn duo met Nicola Andrioli (dat deel blijft dus behouden) en reserveert een tweede concertdeel voor het gloednieuwe Waalse duo van bassist Sam Gerstmans (Melanie de Biasio) en trompettist Jean-Paul Estiévenart (Urbex, Marockin’ Brass…).

Jan Decorte over STAND DOWN

Geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 door Paul Neefs

Op 30 november spelen Jan Decorte/Sigrid Vinks en Black Box Revelation de voorstelling STAND DOWN. Op 6 oktober waren Jan en Sigrid te gast in Culture Club op Canvas. https://www.canvas.be/cultureclub/stand-down-jan-decorte-en-sigrid-vinks

Aanvangsuur Xander de Rycke

Geplaatst op woensdag 11 oktober 2017 door Nadine Stuyck

De voorstelling van Xander de Rycke op donderdag 12 oktober begint zoals alle avondvoorstellingen om 20.15u.

Door een vergissing intern werd er gedurende enkele dagen een verkeerd aanvangsuur gecommuniceerd. Klanten die reserveerden tussen 16 september en 5 oktober hebben mogelijk een ticket waarop als aanvanguur 16u staat. Gelieve er rekening mee te houden dat dit niet juist is.

Wij verwachten jullie allen om 20.15u.

Veel plezier alvast!

Verbeter de Wereld - uitstel

Geplaatst op donderdag 5 oktober 2017 door Roel Tulleneers

Zoals u waarschijnlijk reeds vernomen heeft in de nationale pers heeft Gène Bervoets na medisch advies de moeilijke beslissing genomen om wegens oververmoeidheid en ziekte de voorstelling Verbeter de wereld uit te stellen. De voorstelling op vrijdag 20 oktober 2017 zal dan ook niet plaatsvinden.

De première van de voorstelling zal uitgesteld worden tot volgend seizoen. De voorstelling zal op donderdag 25 oktober 2018 om 14u in de Werft te zien zijnGereserveerde tickets blijven geldig. Wenst u liever uw tickets om te ruilen voor een andere voorstelling of wenst u een terugbetaling, dan kan dat uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met onze balie

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

VIDEO

alle video's

Verken de website