Vacutere cultuurfunctionaris

Geplaatst op donderdag 21 december 2017 door Nadine Stuyck

geel algemeen logo6

Stad Geel

Werft 20

2440 Geel

 

zoekt:

 

Coördinator cultuurfunctionaris (m/v)

 niveau B1-B3 – contractueel – voltijds

 

Lijkt een uitdagende, creatieve job in een cultuurcentrum jou wel iets? Ben je een kei in het plannen en organiseren van je eigen werk? Voel je je als een vis in het water in de wereld van kunst en cultuur? Dan is onze vacature misschien wel op jouw maat.  Als coördinator cultuurfunctionaris geef je ondersteuning aan de directeur bij de leiding en het beheer van het cultuurcentrum. Je bent verantwoordelijk voor diverse sectoren van de eigen programmatie van het cultuurcentrum: theater-, dans-, familie- en schoolvoorstellingen, kunsteducatie en educatieve omkadering van avond-, familie- en schoolvoorstellingen. Je prospecteert, programmeert, doet aan projectwerking en werkt samen met verschillende partners. Op die manier zorg je mee voor een boeiend en bruisend cultuurcentrum.

 

Jouw profiel

- Je hebt een functiegericht bachelordiploma OF je hebt een algemeen bachelordiploma én vier jaar relevante ervaring.

- Je hebt geen probleem met regelmatig avond- en weekendwerk.

- Je bent in bezit van rijbewijs B.

- Je slaagt voor de aanwervingsproeven. Deze bestaan uit een schriftelijke proef op woensdag 07/02/2018 om 18 uur en een mondelinge proef op maandag 19/02/2018 vanaf 9 uur en psychotechnische proeven.

Wat bieden wij

- een salaris binnen loonschaal B1-B3: minimum 2412,48 euro bruto per maand bij 0 jaar ervaring en 2761,11 euro bruto per maand bij 10 jaar ervaring. Je kan maximum 10 jaar nuttige ervaring uit de privésector in rekening brengen.

- contracttype: contractueel onbepaalde duur

- prestatiebreuk: 38/38

- Het salaris wordt aangevuld met heel wat interessante voordelen:

  • Maaltijdcheques

  • Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer

  • Fietsvergoeding

  • Hospitalisatieverzekering

  • Glijdende werktijden

  • 32 dagen vakantie met 14 dagen wettelijke feestdagen

Er wordt ook een werfreserve voor een periode van 2 jaar aangelegd.

 

Solliciteren

Interesse? Solliciteren kan tot en met 16/01/2018 online (via www.geel.be > klik bovenaan in de banner op ‘vacatures’ en vul het sollicitatieformulier in). Vergeet niet om ook je cv, motivatiebrief, kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister op te laden bij je online sollicitatie!

 

Meer informatie over deze vacature kan je opvragen bij de personeelsdienst van het stadsbestuur op het nummer 014 56 70 38. De functiebeschrijvingen vind je ook bij de vacature.

 

Bij stad, OCMW en AGB Sport Geel worden kandidaten geselecteerd op basis van hun competenties en eventueel diploma en wordt geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

NIEUWSBRIEF

Vul je e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Schrijf jezelf uit

VIDEO

alle video's

Verken de website