Toegankelijke Cultuur

AANVANGSUREN VOORSTELLINGEN

Voorstelling : 20u15

Familievoorstelling : 14u30

Dagvoorstelling : 14u

OPENINGSUREN BALIE

dinsdag tem vrijdag:
van 10u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u00

zaterdag: van 10u00 tot 12u00

maandag is de balie gesloten

Vriend van de Werft


In deze rubriek :

Vriend van de Werft

Draag je cultuurcentrum de Werft een warm hart toe, dan nodigen we je uit om ook het volgende seizoen (2015-2016) Vriend van de Werft te worden. Als Vriend van de Werft geniet je van interessante voordelen. De Werft houdt van innige en meer nog van veelvuldige en zeer verscheiden relaties. Iedereen kan dan ook vriend worden. Een vriendenpas staat helemaal los van al dan niet vroeger gemaakte reserveringen. Ook als je nu vriend wordt van de Werft profiteer je van alle voordelen die daaraan verbonden zijn.

Voordelen

Je wordt vriend omdat:

  • je steeds het goedkoopste tarief, een ware vriendenprijs, krijgt voor alle voorstellingen die door de Werft georganiseerd worden, los van het aantal gekozen voorstellingen.de kortingen groter kunnen zijn voor bepaalde voorstellingen en/of genres.
  • je gedurende het seizoen één voorstelling gratis mag bijwonen. Je kan deze kiezen uit het lijstje stipvoorstellingen.
  • er tijdens het seizoen speciale kortingsmogelijkheden kunnen zijn, exclusief voor vrienden, zowel in de Werft als bij haar partners in cultuur. Acties die je kunt terugvinden in ons tweemaandelijkse tijdschrift onder de noemer vriendenvoordeel.
  • je een vriendenpas al terugverdient als je tickets voor enkele voorstellingen reserveert.
  • hoe meer voorstellingen je reserveert, hoe goedkoper het bezoek aan het cultuurcentrum voor je wordt.
  • je ook een vriendenprijs krijgt voor een aantal activiteiten van partners die hun activiteit organiseren in het cultuurcentrum.
  • je de seizoensbrochure via de post ontvangt

Vriend worden

Ook dit seizoen kost een vriendenpas slechts 11 euro per persoon. Een vriendenpas is geldig voor één seizoen en vervalt automatisch aan het einde van het seizoen. Ieder gezinslid dient een vriendenpas te hebben om samen te kunnen genieten van de vriendenprijs voor avondvoorstellingen. Kinderen waarvan één van de ouders Vriend van de Werft is, genieten echter wel automatisch van de vriendenprijs enkel voor familievoorstellingen. Vriend worden kan via het internet, telefonisch op het nummer 014 56 66 66 of aan
de balie van de Werft tijdens de openingsuren. We raden aan om niet te wachten tot de start van de ticketverkoop. Je kunt immers pas genieten van onze vriendenprijzen als je beschikt over een persoonlijke vriendenpas.

Jongeren

Jongeren (-26 jaar op het ogenblik van de voorstelling) met een lidkaart van JH de Bogaard van het kalenderjaar waarin de voorstellingen plaatsvinden, genieten eveneens van het vriendentarief voor onze voorstellingen. Deze korting wordt uitsluitend toegekend bij reservaties aan de balie van de Werft op vertoon van een lidkaart van het huidige jaar en je identiteitskaart. Leden van de Bogaard hebben geen recht op een gratis stipvoorstelling. Voor meer info verwijzen we je graag door naar JH de Bogaard, Diestseweg 135, Geel, 014 58 84 30.

 

Verken de website