PASKLARE OPLOSSINGEN

De mogelijkheid bestaat om verscheidene zalen en lokalen te huren gaande van de schouwburg, over foyer of expozalen tot diverse vergaderzalen.
Op uw vraag kunnen de zalen ingericht worden met educatief en presentatiemateriaal.

Met al uw vragen omtrent zaalreserveringen en het verhuurreglement en -tarieven kan u terecht bij:
Nadine Stuyck - 014 56 66 60

De Waai

 

Locatie
De Waai - Werft 28 - 2440 Geel

De Waai is in de eerste plaats een fuifzaal voor jongeren, maar ook verenigingen en bedrijven kunnen deze zaal huren. De zaal biedt plaats aan 999 feestvierders. De capaciteit van de foyer bedraagt 300 personen. Beide ruimten kunnen ook apart gehuurd worden.

De Waai kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke architectuur, zowel binnen als buiten. In het grondplan onderscheiden we als belangrijkste onderdeel de polyvalente zaal en de foyer zie daarrond is gebouwd volgens het box-in-box principe. Vanuit de foyer kan je naar de sanitaire unit, de vestiaire, de keuken en de rokersruimte. Op de eerste verdieping is een kleine vergaderzaal voorzien, die tevens als loge kan gebruikt worden.
 

Polyvalente zaal

Polyvalente zaal

De Polyvalente zaal biedt plaats aan 999 personen en is voorzien van een moderne stevige toog. Naast de klassieke fuifopstelling kan je ook opteren voor een zaalopstelling aan tafel, maar dan daalt de capaciteit. Op eenvoudige vraag zijn tafels, stoelen en receptietafels beschikbaar, eventueel voorzien van stijlvol zwart tafellinnen. Er is géén vast podium, maar dit wordt gecompenseerd door 16 podiumelementen van 2m² die geplaatst kunnen worden volgens de gewenste opstelling. Voor de licht- en geluidsinstallatie is er een trus-contructie voorzien die met takels verankerd is en je zeer eenvoudig kan bedienen.
 
Foyer 

Foyer 

De foyer kan ook apart gehuurd. Enkel achtergrondmuziek is hier toegestaan. De foyer biedt plaats aan 300 personen en kenmerkt zich door grote raampartijen en veel natuurlijk licht.

 

Verken de website