Daantje Dodo wil een hond (maar papa niet!)

Bas Birker
za 5 okt om 16u00
za 5 okt
16u00 - 16u45
  • za 5 okt
    16u00 - 16u45
    Café de Werft, Geel

Speciaal voor de kids leest Bas Birker zelf voor uit het prachtige kinderboek Daantje Dodo wil een hond (maar papa niet!).

Bas Birker en Puck Koper maakten samen een kinderboek met de welluidende titel Daantje Dodo wil een hond (maar papa niet!). Speciaal voor de kids leest hij op zaterdag 5 oktober om 16u00 zelf voor uit dit prachtige kinderboek. 

Daantje Dodo wil een hond (maar papa niet!) is een vrolijk verhaal over de discussie die elke ouder vroeg of laat moet voeren: komt er een huisdier? Spoiler alert: ja. Nog een spoiler alert: de kinderen gaan er niet voor zorgen. Laatste spoiler alert: Ouders hebben veel minder te zeggen dan ze denken.

Het boek is een meesterwerkje dat zowel jong als oud zal bekoren en vooral als je Bas zelf laat voorlezen en vertellen eruit natuurlijk.

Voor de liefhebbers zal Bas na de voorleessessie bovendien beschikbaar zijn om het boek te signeren, en om te horen hoe ook jij werd opgezadeld met een ongewenst huisdier.

Kom jij ook naar Yellow City International Comedy Night op zaterdag 5 oktober? Dan krijg je als ouder een vrijkaart voor deze voorstelling. Voor je kroost bestel je tickets aan kindertarief!

Startschot Tarief: 8 € 
Startschot Tarief kind: 7 €
Aanloop Tarief: 10 €
Aanloop Tarief kind: 9 €

 

vanaf 7 jaar